Made of Sundays

Bij dit label krijg je direct een zondag-gevoel.  


 

Made of Sundays is een label dat instant happiness verkoopt in de vorm van muurstickers. De meeste stickers zijn biologisch afbreekbaar, recyclebaar, makkelijk te gebruiken en bovendien unicorn friendly… Maar het belangrijkst van al: ze zijn gewoon supertof!

Beplak je muren met een vast sterren-, hartjes- of druppelpatroon. Of ga voor een van de toffe quotes als ‘Be nice or leave’ of ‘Good vibes only’. Alle stickers zijn naast zwart ook verkrijgbaar in talloze kleurtjes, de keuze is aan jou. En om het nog persoonlijker te maken, kun je ook een citaat of naam naar keuze bestellen.

Laat de muren van een kinderkamer spreken met een van de muurstickers, of vrolijk ze op met een van de deurvriendjes van Made of Sundays. Maak kennis met Peppi, Simon, Anni of een van de andere diertjes.  

Het koppel achter Made of Sundays bestaat uit de Spaanse Alba Bordes Sola en haar Finse man Thomas Leppä. Ze leerden elkaar kennen tijdens hun studies in Oostenrijk. Na hun Masters in Design, besloten ze in Finland te gaan wonen en werken. In 2013 startten ze Made of Sundays waar ze met veel plezier vrolijke stickers voor jong en oud ontwerpen en verkopen.

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + SHOPPING + KIDS