Mapiful

Mapiful

Breng je favoriete stad naar je thuis met Mapiful.


 

De stad waar je geboren bent, waar je je liefde van je leven ontmoette of gewoonweg een plaats waar je hart sneller van gaat slaan, met Mapiful vereeuwig je een stad naar keuze in postervorm, voor thuis aan de muur.

Gent, Brussel, Parijs, New York of Amsterdam: welke stad zou jij aan de muur hangen? Je kunt alle steden van de wereld op de site van Mapiful laten vereeuwigen in een grafische vorm die bij jouw interieur past. En dat doe je zeer eenvoudig met het ontwerpprogramma op de site van Mapiful.

Geef eerst simpelweg de stad naar keuze in, vervolgens geeft het systeem automatisch de coördinaten van de gekozen plaats aan en kun je met het visuele ontwerp beginnen. Zo kun je de plattegrond uitvergroten, een ander lettertype en grafische opstelling kiezen: in Pantone vorm, met of zonder lijnen, etc. Je kunt de afmeting van de poster overigens ook kiezen: Nordic (50 bij 70 cm) of American (45 bij 60 cm) en beide in zowel een rechtstaande als platliggende uitvoering.

Een groep vrienden uit Zweden bedacht Mapiful. Ze hadden het idee om technologie, design en topografie te combineren. Van lange meetings, veel koffie drinken en computerwerk is daar uiteindelijk Mapiful uit ontstaan.

De posters kosten €53 per stuk, verzendingskosten naar België en Nederland zijn hierbij inbegrepen.

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + SHOPPING