Marie-Stella-Maris

Stijlvolle water- en beautyproducten met een boodschap.


 

Soms vergeten mensen het meest waardevolle te delen, omdat ze er zo gewend aan zijn geraakt, zoals drinkwater. “Als delen de bron is van ons bestaan, dan is water de bron van ons leven.” Dit is het motto van mineraalwatermerk Marie-Stella-Maris dat inmiddels ook een zalige beautylijn kent.

En dat delen zo belangrijk is, blijkt wel uit de bedrijfsfilosofie: van elk verkocht product gaat een flink deel van de brutowinst naar waterprojecten in landen waar drinkwater niet zo vanzelfsprekend is. Sinds de lancering eind 2012 heeft Marie-Stella-Maris al meer dan €150.000 euro beschikbaar gemaakt voor drinkwaterprojecten wereldwijd.

Goed. Verantwoord shoppen dus. De beautylijn van Marie-Stella-Maris heeft een Body Care, Skin Care en Hair Care lijn. Van zachte crèmes en fijne lipbalsems tot body butters en voedende shampoos. Met verschillende geurlijnen, maar gelukkig zonder chemicaliën, parabenen, siliconen, sulfaten en geen dier dat er in het productieproces aan te pas gekomen is. Elke verpakking is daarnaast strak en stijlvol en mag gezien worden, ook niet onbelangrijk these days.

Mijn favoriet: de Shea Butter (€24), ideaal voor een droge winterhuid!

Shop online in de webshop van Marie (verzending  binnen de Benelux is gratis)

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE