Meet The Blue Box!

Een DIY weddingplanner in een doos.


 

Zie jij door de stapels magazines en to-dolijstjes het spreekwoordelijk bos niet meer? Heb jij zin maar geen tijd en energie om helemaal zelf dat droomhuwelijk te plannen? Lucky you, want voortaan is er The Blue Box to the rescue!  

Van wedstrijd tot de eerste bestellingen
Komt dit concept je bekend voor? Wellicht herken je dan het creatieve duo Femke en Nele, de bedenkers van The Blue Box, dankzij de wedstrijd ‘The Flair Start-Up contest 2017’. Met een passie voor inrichting en ontwerp in de startblokken, hebben zij samen het wedding planning bureau Pop The Question opgericht. Zo merkten ze dat veel mensen graag een beroep doen op een weddingplanner, maar stiekem liever zelf aan de slag gaan. De creativiteit en het enthousiasme is steevast aanwezig,  kennis en het organisatietalent iets minder. Redenen genoeg om die verliefde mensen te helpen met The Blue Box, een weddingplanner in een box. Deze DIY-tool geeft je een overzicht en een leidraad wanneer je zelf De Grote Dag wilt plannen. Op deze manier is zelf een huwelijksfeest organiseren, met alle nodige kennis van een echte weddingplanner, mogelijk voor slechts €100.

Wat kan je verwachten van The Blue Box?
Wanneer moet de zaal vastliggen? Hoeveel budget hou je vrij voor je bloemist? Waar vind je de leukste trouwjurken? Het zijn slechts maar een paar voorbeelden van vragen waar The Blue Box een antwoord op biedt. Van praktische informatie zoals een chronologisch stappenplan, een uitgebreide handleiding en handige checklists tot leuke doe-het-zelfideeën, tips en inspiratie. Bovendien bevat deze kit ook een handig invulboek met genoeg ruimte voor eigen hersenspinsels. Daarnaast vind je er ook een overzicht aan leveranciers om van jullie huwelijksfeest een succes te maken. The Blue Box is allesbehalve een samenraapsel van folders. In deze doos vind jij enkel nuttige informatie gebundeld die de kans op een bridezellamoment aanzienlijk doet dalen.

Feeling like planning a wedding?
The Blue Box begint 14 maanden voor jullie huwelijksdag en eindigt met een sprankelend feest met dat tikkeltje meer. Hup, vlug surfen naar popthequestion.be en die The Blue Box bestellen. Happy wedding!

Tip: Familie of vrienden verloofd? Geef ‘The Blue Box’ cadeau voor de eerste stappen in de organisatie van hun huwelijk. Eeuwige dankbaarheid verzekerd!

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + YES, I DO!