Meow!

5x kattenmandjes voor in een stijlvol interieur.


 

Laia Fusté
Productdesigner Laia Fusté uit Barcelona ontwierp 2 verschillende kattenmanden: de Cluc en Niu. De Cluc bestaat zelfs uit 3 onderdelen: een mand (die ook te gebruiken is als krukje), voederpaal (voor leftovers) en een speeltje. Net als de Cluc is ook de Niu rieten mand met de hand gevlochten door lokale ambachtslieden. Voor prijzen en verkoopinformatie kun je Laia best even een mailtje te sturen.

Agnes Felt
In de Etsy shop van Agnes Felt vind je – hoe kan het ook anders met die naam – objecten gemaakt van vilt. In de vorm van een boom waarin katten kunnen klimmen tot een poezenhoofd en kattenbedje. Alle soorten zijn beschikbaar in talloze vrolijke kleurtjes. Prijzen vanaf €93.

Cacao Furniture
Er zijn meerdere merken die kattendozen aanbieden gemaakt van stevig karton. De modellen van Cacao Furniture spannen wat ons betreft de kroon. Ben je fan van Star Wars? Kies dan voor de Stormtrooper. Verdient jouw kat een troon? Check! Voor wilde katten is er een heuse tipi tent, ggrrr! Je shopt de items vanaf hun webshop of in de Cacao Etsy shop. Prijzen vanaf €26,30

Katriscat
Tetris + Katten = Katriscat! Dit Amerikaanse designmerk heeft holle blokken in de vorm van tetris steentjes uitgebracht. Ze zijn vervaardigd uit karton waardoor ze ook als krabpaal te gebruiken zijn. Ook voor mensen zonder katten zijn de Katris Blocks geschikt, je kunt er eindeloos mee variëren door er een salontafel, boekenkast of nachtkastje mee te vormen. Je shopt de Katris Blocks in de webshop, vanaf $49,95 per blok. 

KletterLetter
Wil je voor een buitengewoon kattenhuis gaan (lees: groot en prijzig)? Dan ben je bij het Duitse KletterLetter aan het juiste adres. In de vorm van levensgrote letters en leestekens maken zij een kattenhuis waar je letterlijk niet omheen kunt. Je kunt kiezen uit een slim en normale versie. Voor prijzen en informatie, surf je best eens naar hun website.

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + INTERIOR + SHOPPING