Miss Poppy Design

Veel roze, glitters en goud, dat is Miss Poppy!


 

Miss Poppy Design ontdekte ik jaren geleden via Pinterest en sindsdien ben ik groot fan. Alhoewel ik doorgaans val op strak, zwart-wit en a bit of Scandinavian, word ik van de girly ontwerpen van Miss Poppy – met veel roze, goud en glitter - ook heel erg blij.

Miss Poppy Design is een grafisch ontwerpstudio uit Melbourne (Australië). Oprichter Rachel is in 2012 gestart met een kleine Etsy shop waarin ze oorspronkelijk enkel logo en blog kits verkocht. Door haar persoonlijke interesse in stationery en interieur is het assortiment flink uitgebreid. Zo vind je in haar shop de leukste posters, koffiemokken, kaartjes en potloden met spreuken erop. Met steeds weer kenmerkend de feminine touch: veel roze, calligrafie, goud en glitter.

Misschien is Australië iets te ver (!) om Miss Poppy Design te gaan inschakelen wanneer je kaarten voor je huwelijk of visitekaartjes wilt laten ontwerpen. Maar neem zeker een kijkje op haar blog of een van de social media kanalen, je raakt direct geïnspireerd!

Regelmatig werkt Rachel samen met andere ontwerpers en binnenkort komt er ook een Little Miss Poppy Design, ik ben alvast erg benieuwd… Neem een kijkje in haar shop (ja, ze verzendt ook naar Europa!) en volg haar zeker op social media, bij het zien van haar Instagram feed en Pinterest borden krijg je direct een glimlach op je gezicht.

 

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + INTERIOR + INSPIRATION, PLEASE! + SHOPPING + YES, I DO!