Mister Tody

Stijlvol speelgoed van karton.


 

Mister Tody is een nieuw Belgisch merk dat stijlvol en duurzaam speelgoed maakt voor coole kids. Het gamma bestaat uit een kartonnen vliegtuig, raceauto en boot, een groot plezier voor kinderen om mee te spelen… want in elk van hen schuilt toch wel een racepiloot of kapitein?

Nadat Evelyne Depuydt voor haar job een kartonnen vliegtuigje had gebruikt voor een marketingcampagne, bleek dit zo’n succes te zijn dat ze er ‘iets’ mee wilde gaan doen. Dat ‘iets’ werd verder ingevuld door haar vriendin Astrid De Clerck, samen gingen ze ermee aan de slag en lanceerden uiteindelijk Mister Tody, een gezamenlijk droomproject dat werkelijkheid is geworden!

De 3 basisvoertuigen van Mister Tody zijn geschikt voor kids van 3 tot 7 jaar en elk verkrijgbaar in een meisjes- en jongensuitvoering. Ook het design heeft de nodige aandacht gehad, Jan Lefevere van KAAI7 Architectuur I Vormgeving was hiervoor verantwoordelijk. Hiermee misstaat een Mister Tody zeker niet in je interieur.

De Mister Tody voertuigen koop je in een plat pakket en vouw je thuis eenvoudig zelf in elkaar. De collectie is niet alleen verkrijgbaar in de webshop van Mister Tody, maar vind je ook (offline en online) in verschillende hippe kinderwinkels in België. Prijs: €48 per stuk.

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + KIDS