Moments of Light

Deel een momentje met licht, warmte en woorden.


 

Op het huwelijk van een vriend in Thailand wordt Anne-Floor geïnspireerd om te starten met Moments of Light, een lijn van luxe geurkaarsen met bijzondere gedichtjes. Want de impact van warmte, licht en enkele lieve woordjes kunnen groter zijn dan je denkt, aldus Anne-Floor.

De geurkaarsen van Moments of Light zijn gemaakt van soya wax en bij elke kaars zit een klein kaartje met een gedichtje erop. Enkele Nederlandstalige of Engelstalige woorden die een moment beschrijven die je met elkaar wilt delen of waarbij je even wilt stilstaan.

Van de ‘moments of friendship’ kaars tot de ‘moments of fuck it’ kaars, alle geurkaarsen hebben een bijzondere geurenmix die gecreëerd werd door een gerenommeerd parfumhuis. En dus dat gedichtje dat deze kaarsen zo bijzonder maakt!

De collectie bestaat uit de Luxurious Candle Collection (40 tot 45 branduren) en de Little Candle Collection (20 branduren). Leuk als cadeautje voor Moederdag, om iemand tot steun te zijn of ga voor de ‘moments on fire’ kaars waarvan het kaarsvet verandert in massageolie…

Je shopt de kaarsen online via momentsoflight.nl, maar ook verkrijgbaar bij verschillende adresjes in Nederland en België (o.a. bij POP Waregem, JUTTU en Jules&Co in Antwerpen).

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + INTERIOR + SHOPPING