More than just

Meer dan een schilderijtje...


 

Onlangs ontdekte ik de Etsy shop van de Britse Charlotte Wilkinson. Onder de naam More than just maakt Charlotte houten panelen met quotes, namen en woorden van metaal erop. Door de diepte en schaduwwerking hebben deze driedimensionale wall art pieces net dat beetje extra.

Naast positieve en grappige uitspraken als ‘Life is beautiful’, ‘You are so loved’, ‘But first champagne’ en ‘Pardon my French’ kun je zelf ook een quote, woord of naam doorgeven, alle panelen zijn custom made. Overigens kun je zelf ook de kleur van het houten paneel uitkiezen, net als de kleur van het metaal: koper of zwart.

Charlotte maakt tevens gepersonaliseerde kraamcadeaus: met de naam van je kleintje of petekindje en specifieke geboorte-info heb je een uniek cadeau! Of kies voor de panelen met de tekst ‘Be brave little one’ of ‘Dream baby, dream’ om de kinderkamer mee te stylen, it’s up to you!

De prijzen van de More than just panelen starten bij €64. Normaal gesproken verzendt Charlotte niet naar het buitenland, maar wanneer je haar een mailtje stuurt, zal ze dit met alle plezier wel doen!

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + INSPIRATION, PLEASE! + SHOPPING