Mr. Printables

Print, knip, vouw, plak, speel of... bewonder!


 

Op de website van Mr. Printables vind je tientallen creatieve en educatieve printopdrachtjes voor kinderen en volwassenen. Je kunt er alles gratis downloaden (voor persoonlijk gebruik) en er direct mee aan de slag gaan, mits je een printer en papier hebt uiteraard..

Print, knip, vouw en plak papieren poppen, speelgoed, huisjes, maar ook feestbenodigdheden (feesthoedjes, slingers, uitnodigingen..) en stationery producten als kalenders, kaartjes en boekenleggers, posters en nog veel meer!

Ook vind je er tal van creatieve DIY ideeën om op druilerige regendagen met je kids te ondernemen: van dierenpompoms tot papieren ijsjes en een drinkfles omtoveren tot onderzeeër, bij Mr. Printables vind je het allemaal. Het recycleren van materialen staat hierbij hoog in het vaandel, how nice!

Olive is het brein achter Mr. Printables en hoopt met al het printplezier kinderen weer een toffe offline activiteit te geven: dat van ‘ouderwets’ knutselen waardoor de fantasie van kinderen geprikkeld en gestimuleerd wordt.

Naast het gratis aanbod vind je in de webshop van Mr. Printables ook tal van leuke DIY kits en printables die in starte kits aan huis geleverd worden (ook verzending naar Europa). En alsof dat nog niet genoeg is, is Olive ook het merk Rock & Pebble gestart waar je origineel houten speelgoed vindt, ook zeker een aanrader! (ook verkrijgbaar via Play! by Rewind Design)

Happy printing!

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + A DAY OFF? + TO DO