My Zebra Book

Met deze boekjes ontdek je het geheim achter de naam van je kind!


 

Op basis van de naam van een kind creëert My Zebra Book een boekje vol leesplezier voor je kleine spruit. Originele tekeningen en poëtische teksten in een handig formaat maken van dit bijzondere boek het ideale cadeautje. Leuk als geboortegeschenk, verjaardagscadeau of een tip voor u, Sinterklaas en Kerstman!

Hoe werkt het?
Via de website van My Zebra Book geef je een voor- en achternaam in en maak je een keuze uit het talentenboek of het dierenboek. Elke letter uit de opgegeven naam verwijst naar een speciaal talent/beroep of een dier. Vervolgens kun je kiezen uit een reeks van geïllustreerde kaften in verschillende kleuren waardoor het boekje nóg unieker wordt!

De boekjes bevatten mooie en grappige tekeningen (voor de allerkleinsten), rijmpjes (goed voor de taalontwikkeling) en natuurlijk de verschillende letters van de naam - fijn voor wie wil leren lezen!

Bedenker en auteur van deze gepersonaliseerde boekjes is de Brusselse Marie Thibaut de Maisières (mama van 3 kids). Ze was tevergeefs op zoek naar unieke, mooie en toch leerrijke geschenken en creëerde deze dus zelf: My Zebra Book. Ook Anne de Harenne en Hélène Dewaerheijd schrijven mee aan de boekjes, de poëtische tekeningen zijn van Béatrice de Negri en Valentine De Cort.

De boekjes zijn voor kinderen van 0 tot 8 jaar en verkrijgbaar in Nederlands, Frans, Engels, Duits en Spaans. Vanaf €29,50 en binnen 9 werkdagen aan huis geleverd. 

DEEL DIT BERICHT