Netflix on the go!

7 downloadvriendelijke titels voor op vakantie.


 

Urenlang wachten in de gate of op je autozitje. Er zijn leukere dingen om te doen op deze planeet. Thank god voor Netflix én de downloadfunctie! Dankzij deze functie bekijk jij een groot aantal series en films waar en wanneer je het wilt. Inspiratieloos? Geen zorgen, Told You So has got your back met deze 7 downloadvriendelijke titels voor jou en jouw mini-me.

Set It Up
Vlieg je van Brussel naar Barcelona? Dan heb je net genoeg tijd om ‘Set It Up’ helemaal uit te kijken. Deze heerlijke romcom gaat over 2 assistenten Harper (Zoey Deutch) en Charlie (Glen Powell) die hopeloos een break nodig hebben van hun werk. Ze werken samen om hun 2 werkverslaafde bazen aan elkaar te koppelen.
TRAILER

OZARK
Vlieg je deze zomer van Brussel naar Georgia, Atlanta waar Ozark is gefilmd? Dan heb je inclusief wat pech met vertragingen genoeg tijd om Ozark te bekijken, net op tijd voor het tweede seizoen. Financieel adviseur Marty (Jason Bateman), zijn vrouw Wendy en hun 2 kinderen vormen een doorsnee gezin. Ze leiden een ‘normaal’ leven in Chicago met één kleine uitzondering: Marty's belangrijkste klant is het grootste drugskartel van Mexico. Wanneer het kartel ontdekt dat Marty’s zakenpartner geld wegsluist, moet hij noodgedwongen met zijn gezin naar Ozark verhuizen om het drugsgeld terug te verdienen.
TRAILER

Glow
Ga je een auto huren om op je bestemming te geraken en ga je roadtrippen? Bekijk dan Glow (2 seizoenen) en waan je helemaal in de wereld van de Gorgeous Ladies of Wrestling
Glow vertelt het fictieve verhaal van Ruth Wilder (Alison Brie), een werkloze met zichzelf worstelende actrice in het Los Angeles van de jaren ’80. Als ze gebeld wordt voor een onconventionele auditie, grijpt ze haar laatste strohalm naar stardom met beide handen aan en werpt zich in de met spandex en glitter besprenkelde wereld van het vrouwenworstelen.
TRAILER

Orange is the new Black
Heb je pech en blijven de vertragingen zich opstapelen? Gelukkig is er het nieuwe 6de seizoen van Orange is the New Black dat helemaal klaar staat voor je.. Strijd, vriendschap en vormeloze outfits staan centraal in de populaire serie over de kleurrijke gevangenen in een vrouwenbajes. Orange is the New Black krijgt eind van deze maand een nieuw seizoen. Voldoende afleveringen dus om de serie tijdens een lange vlucht te bingen!
Seizoen 6 komt vanaf 27 juli uit op Netflix.
TRAILER

 

En dan nog enkele Netflix titels voor je schattige bengel(s):

De Avonturen van de Gelaarsde Kat (6 seizoenen)
De laarzen zijn weer opgeblonken, en ‘s werelds geweldigste kat en vechtersbaas, minnaar en melkconnaisseur is er klaar voor. Hij beleeft de meest gedurfde avonturen op exotische locaties. Benieuwd wat hij nu weer allemaal meemaakt?
TRAILER

Hotel Transylvania
De eigenaar van Hotel Transsylvanië, niemand minder dan Dracula, doet dubbel werk als overbezorgde vader wanneer een ongewenste aanbidder net iets te veel interesse toont voor zijn tienerdochter. Met de stem van o.a. Selena Gomez!
TRAILER

Trollenjagers (3 delen)
Wanneer een doodgewone jongen per toeval een amulet vindt, verandert zijn leven echt helemaal. Hij wordt namelijk de beschermer van 2 werelden. Hij wordt samen met zijn vrienden ondergedompeld in een spannend avontuur en ze worden geconfronteerd met de strijd tussen goede en slechte trollen.
TRAILER

 

DEEL DIT BERICHT

MEER A DAY OFF? + TO DO