New beauty essentials by Kiehl's

Ken jij deze nieuwe producten van Kiehl’s al?


 

Het natuurlijke beautymerk Kiehl’s blijft ons na 165 jaar verrassen!

Vorig jaar vierde Kiehl's het 165-jarig bestaan. Om in de feestvreugde te blijven, lanceerden ze onlangs 3 nieuwe producten: het Candula & Aloe Soothing Hydration Masque, Pure Vitality Skin Renewing Cream en Midnight Recovery Botanical Cleansing Oil. De nieuwe musthaves werden ons voorgesteld door deskundigen in een apothekersjas. Iets wat een subtiele knipoog is naar de beginjaren van Kiehl’s. Jaren na de dood van grondlegger Mr. John Kiehl’s mogen we blijven genieten van zijn enorme passie voor alles wat een onmiddellijke link heeft met de natuur.

1. Candula & Aloe Soothing Hydration masque

Ben jij ook op zoek naar een gezonde glans in je huid? Dan moet je zeker het nieuwe Candula & Aloe Soothing Hydration masker van Kiehl’s een kans geven. Door dit kalmerende masker op regelmatige basis gebruiken, voorzie je je huid van een upgrade. Het ingrediënt aloë vera heeft een duidelijke, maar aangename rol in de geur.

How to: Het gelmasker laat je eerst 5 minuutjes inwerken. Daarna spoel je het masker af met warm water, de overige restjes verwijder je met een handdoek. Je kan ook altijd een watje gebruiken tijdens die laatste stap om het resultaat nog beter op te merken. Toegegeven, het is even schrikken hoeveel huidonvriendelijke bestanddelen op ons gezicht rusten. Tip: bewaar het masker in de koelkast voor een nog frisser effect!

2. Midnight recovery botanical cleansing oil

We hebben allemaal best wel druk. Op het einde van de dag ga je dan soms een gevecht aan met het beest genaamd vermoeidheid. Guess what? Die strijd merk je meteen aan je huid. De frisse Midnight Recovery Botanical Cleansing Oil met een lavendelgeurtje doet alle sporen van dat netgenoemde verdwijnen alsof het a piece of cake was.

How to: In combinatie met een beetje water werkt deze olie als een soort van reinigingsmelk om de meest vervelende mascara-en lippenstiftrestjes te verwijderen. Je kan de olie ook gebruiken om je huid te doen herstellen tijdens je welverdiende nachtrust. Dit product is net als de 2 andere nieuwe productjes van Kiehl’s geschikt voor alle huidtypes.

3. Pure Vitality Skin Renewing Cream

De Pure Vitality Skin Renewing Cream tast verschillende landsgrenzen aan, want het is een geslaagde combinatie van Koreaanse rode ginsengwortel en Nieuw-Zeelandse manuka honing. Beide ingrediënten zijn essentieel om de huid te verstevigen tegen vervuilende invloeden van buitenaf, en zorgen ook voor dat gezonde glansje.

How to: Deze crème is enorm duurzaam in gebruik, je heb slechts een klein aantal vingertopjes nodig om maximaal te genieten van een extra portie vitaliteit. Gebruik deze Pure Vitality Skin Renewing Cream na het reinigen van je huid.

Good to know: Manuka honing is bijna een magisch ingrediënt dat hand in hand gaat met allerlei gezondheidsvoordelen. Gelukkig bestaat er een systeem (het MGOTM Manuka Honing Certificeringssyteem) waardoor je, een newbie in die specifieke wetenschap, snel kan ontdekken of die pot Manuka honing betrouwbaar is. Goede kwaliteit begint bij MGOTM 100+ en kan zelfs gaan tot MGOTM 550+.

Voel je helemaal klaar om zelf kennis te maken met deze nieuwe producten? Stop je zoektocht en shop de nieuwe Kiehl’s producten hier! Prijzen vanaf €32.

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + SHOPPING + TIPS & TRICKS