New In: Boule de New York

Een nieuw gebakje in patisserieland.


 

We weten allemaal dat koffiebars de laatste tijd razend populair zijn geworden en nieuwe creaties op gebied van comfort food vieren hoogtij. Na de heisa rond de Cronut (croissant-donuthybride) is er nu een nieuw IT-gebakje geboren in patisserieland, namelijk de Boule de New York.

De Boule de New York werd in het leven geroepen door de Belgische groep Vandemoortele - ja, ja, dit pareltje is een Belgische uitvinding! - die hiervoor samenwerkte met chef patissier Fabrice Collignon. Fabrice vergaarde zijn faam door zijn ervaring in sterrenrestaurants in België, New York en Parijs. Het kan dus niet anders dat deze Boule de New York puur genot is voor de smaakpapillen én het oog!

Wat zit er nu precies in vraag je jezelf misschien af? De Boule de New York werd voorzien van een heerlijke speculaasvulling en op de top een crunchy laagje gezouten karamel. Binnenkort zal deze ook in vanille- en chocoladevariant verkocht worden in verschillende verkooppunten.

Waar en wanneer kan je nu deze heerlijk lekkernij proeven?
Vanaf 14 februari 2016 - ja, je leest het goed: op Valentijn (hint, hint!) - is de Boule de New York beschikbaar bij volgende verkooppunten:

Fabrice Collignon / Brussel
OR Espresso Bar / Brussel
OR Espresso Bar / Etterbeek
OR Espresso Bar / Gent
Viva Sara Kaffée / Kortrijk
Sweet Coffee / Hasselt
Punto café / Leuven
Get your mug / Luik
Beans / Mechelen
Caffènation / Antwerpen

Smullen maar! 

Note: het is zeker sociaal aanvaard op je eerste Boule de New York ervaring volop te instagrammen, tag je ons erbij? #toldyouso

DEEL DIT BERICHT

MEER A DAY OFF? + TO DO