NimZu

Juwelen geïnspireerd door Wanderlust.


 

De van oorsprong Brusselse Natasha Casteleyn reisde jarenlang de wereld af voor studies en werk. Op een van haar laatste reizen maakte ze kennis met een traditionele Japanse zilversmid en ontdekte haar talent en passie voor juweelontwerp. Eenmaal terug in Europa besloot ze haar passie om te zetten in de praktijk en startte haar eigen juwelenlabel NimZu.

De juwelen van NimZu worden gekenmerkt door geometrische vormen en simpele lijnen waardoor ze puurheid en elegantie uitstralen. Door het gebruik van zilver en goud krijgen ze daarnaast een warm en speels karakter.

Bij sommige oorringen, armbanden en colliers zie je tribal vormen terug, het Wanderlust gevoel van Natasha lijkt hiermee versmolten te zijn in haar prachtige handgesmeden juwelen.

Alle juwelen zijn handgemaakt in Natasha’s atelier in Antwerpen, vervaardigd uit sterling zilver 925 of 14 karaat goud. De laatste SIAM collectie is geïnspireerd op haar laatste reis naar Thailand, rondere vormen en het afwisselende gebruik van zilver en goud zijn voor deze collectie kenmerkend.

Natasha maakt in opdracht ook trouwringen, gepersonaliseerde sieraden voor bruidsmeisjes en biedt workshops aan in haar thuisatelier in Antwerpen. In de NimZu webshop kun je alle juwelen bestellen, verzending binnen België is €5,50, naar Nederland €7,50.

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + SHOPPING + YES, I DO!