noRdic range by Atelier Pierre

Puzzelstukken voor in je interieur!


 

Onder de naam Atelier Pierre wil het Belgische familiebedrijf Vanhalst voor hun leefaccessoireslijn jonge, Belgische ontwerpers een kans bieden. Met als eerste collectie de noRdic range van designer Bert Declercq welke bestaat uit minimalistische dierenfiguren opgebouwd uit blankhouten puzzelstukken.

noRdic range bestaat uit een reeks dierenfiguren, doosjes, verpakkingsmateriaal, wenskaarten en decoratieve accessoires. Dankzij de uitgepuurde vormgeving en het gebruik van warme, duurzame materialen als hout, kraftpapier en gerecycleerd karton heeft de noRdic range een duurzaam karakter.

De noRdic range wordt gekenmerkt door eenvoud en essentie, iets waar creative director Sophie Vanhalst naar op zoek was. De collectie lijkt hierdoor een Scandinavische uitstraling te hebben, maar is op en top Belgisch!

Inmiddels heeft de noRdic range collectie een DesignX50 innovatielabel ontvangen en zijn wij alvast benieuwd naar de tweede collectie!

De noRdic range collectie is verkrijgbaar bij de verschillende (online) shops, o.a. Houtje van Papier en Nordic Living, vanaf €2,95.

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + SHOPPING