Oiseau Perdu

Clutches, pouches en kussentjes met liefde gemaakt.


 

Onlangs lanceerde de Antwerpse ontwerpster Patricia Oeyen haar eigen modelijn, Oiseau Perdu. Onder het motto ‘unique accessories for everyday’ introduceert ze hiermee handgemaakte clutches, pouches & homeware vanuit haar Antwerpse atelier.

De eerste collectie van Oiseau Perdu bestaat uit 8 verschillende designs, op verschillende manieren te gebruiken. Zo is de Petit Coucou handig als pennenzakje, maar ook te gebruiken als make-uptasje. En kun je de Perruche clutch gebruiken voor een avondje uit of wanneer je naar je werk gaat. It’s up to you!

Patricia zet met Oiseau Perdu in op duurzaamheid, kwaliteit en design. De afgelopen maanden heeft ze hard gewerkt aan de eerste collectie, volledig handgemaakt in haar eigen atelier met gebruik van duurzame stoffen en materialen. De designs zijn verkrijgbaar in de leukste prints: van tropische palmbladeren en kleurrijke vogelprints tot een marble look.

Leuk detail: je hebt de mogelijkheid om je eigen Oiseau Perdu clutch of pouch te laten personaliseren door een unieke boodschap te laten zeefdrukken in de binnenvoering. Een gedichtje voor je lief, een mini-tekening van je kindje of je eigen levensmotto? Be creative!

In de webshop van Oiseau Perdu vind je de volledige collectie. Ook kun je terecht bij STAY Antwerp. Prijzen vanaf €29,95. Daarnaast is Patricia nog op zoek naar enkele exclusieve boetiekjes in België en Nederland, dus heb je zelf een (web)shop en past Oiseau Perdu perfect in jouw aanbod? Neem dan contact op met Patricia via deze link.

 

 

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + LIFESTYLE + SHOPPING + WEBSHOPS WE LOVE