Pakjestijd bij Atelier Bébé

Geen stress dit jaar - koop je cadeautjes nu al!


 

Toegegeven, het is wat vroeg om al een boom te versieren, de kerstman laat z’n muts nog wel even aan de haak hangen. Maar die andere bebaarde grijsaard staat te trappelen van ongeduld om z’n blijde intrede te maken eens de pompoenen in de soep gedraaid zijn. En zoals het een goedheilig man betaamt, kiest de Sint tegenwoordig voor ecologisch. Bij het Mechelse Atelier Bébé vindt hij niet alleen de mooiste meubels en accessoires voor kinderkamers, sinds kort vult hij er zijn zakken ook met het tofste speelgoed. Lore, het creatieve brein achter de shop, selecteert bewust merken met een verhaal. Enkele voorbeelden.

PlanToys
Het hippe PlanToys staat voor speelgoed in de vrolijkste kleuren, gemaakt uit enkel duurzame materialen als vol rubberhout en verf op waterbasis. Ook in het productieproces staat het milieu centraal. De stukken zijn zo ontworpen dat ze bijdragen tot de ontwikkeling van je baby, peuter of kleuter. En jij geniet mee van het leuke design!

Petit Collage
Als je het warm krijgt van prachtige illustraties, snuister dan eens tussen de spullen van Petit Collage. De gezelschapsspelletjes en puzzels zijn om in te kaderen en alles (zelfs de verpakking) wordt ecologisch vervaardigd. Het gerecycleerde materiaal is bovendien volkomen veilig voor kinderen. Wedden dat je kapoen er even blij van wordt als jij?

Green Toys
Voor speelgoedauto’s en andere stukken die tegen een stootje kunnen, ben je bij Green Toys aan het juiste adres. Het ijzersterke materiaal, 100% gerecycleerd (uit plastic melkflessen!), mag zelfs in de vaatwasser. Green Toys blijft ver weg van batterijen en moedigt kinderen aan om hun verbeelding te gebruiken. Alleen maar sympathie voor dit label.

Atelier Bébé organiseert een SINT & SANTA shopping night op 8 november 2017, van 18u tot 21u. Scoor je favoriete speelgoed dit jaar ruim op tijd - én met korting!

Je vindt Atelier Bébé aan de Muntstraat 9 in Mechelen. Benieuwd naar de andere hotspots in Mechelen? Neem hier een kijkje.

 

DEEL DIT BERICHT