Passion Flower Made

Vetplantjes als juwelen.


 

Op Etsy vinden wij regelmatig bijzondere out of the box producten. Zo ook de juwelen van Passion Flower Made welke - op zijn zachtst uitgedrukt - niet-alledaagse juwelen zijn, want een levende plant om je vinger of hals, heb je dat ooit gezien?

De Amerikaanse Susan creëert de prachtige plantjuwelen. De collectie bestaat uit armbanden, colliers, ringen, een tiara en oorhangers. De juwelen zijn gemaakt van koper waarop kleine vetplantjes 2 tot 4 weken blijven groeien.

De plantjuwelen zijn perfect voor een huwelijk of een andere speciale gelegenheid. Eenmaal uitgebloeid kun je de plantjes opnieuw in potjes planten en de herinnering blijft aan het prachtige plantjuweeltje! En het juweel zelf? Die kun je ook gewoon blijven dragen.

De juwelen worden opgestuurd wanneer de plantjes nog moeten uitkomen, dus bestel ze op tijd, maar ook zeker niet te laat, je dient er in een tijdsbestek van 2 tot 4 weken van te genieten. Te bestellen in de Etsy shop van Passion Flower Made, prijzen vanaf €33 (excl. verzending).

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + LIFESTYLE + SHOPPING + YES, I DO!