By Pat

By Pat

You name it, Pat makes it!


 

Er was eens een jonge dame die slagletters vond in de oude schuur van haar opa. Ze begon ermee op lepels en andere metalen voorwerpen uit huis te oefenen. Later bestelde ze metalen strips om haar kunsten verder te ontplooien. Door heel veel te oefenen en armbandjes te maken voor vrienden en familie, besloot ze de tekstarmbanden ook voor anderen te gaan maken. By Pat was geboren!

Dit verhaal gaat over Patty die naast haar job in marketing & PR deze gepersonaliseerde armbanden verkoopt in haar webshop By Pat. Met slagletters en een hamer slaat ze een tekst naar keuze in een zilver-, rosé- of goudkleurig armbandje.

Er kunnen maximaal 25 tekens op 1 armband inclusief symbooltjes en spaties. Jij bepaalt welke tekst: een quote, de namen van je kindjes of huwelijksdatum? You name it, Pat makes it! De armbandjes kosten €19,50, dit is inclusief verzending naar België en Nederland.

Naast de metalen armbanden verkoopt ze in haar webshop nog meer moois: zomerse horloges in pasteltinten en gepersonaliseerde naamtouwtjes die ze ook maakt met een naam of tekst naar keuze, so cute!

Winactie!
Told You So mag namens By Pat 2 armbanden naar keuze weggeven, neem dus snel een kijkje op ons Instagramaccount of Facebookpagina en doe mee (actie eindigt op vrijdag 24 april). Good luck!

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + SHOPPING