Prettypegs, please!

Personaliseer je meubeltjes met Prettypegs.


 

Die ene Zweedse woongigant kennen we allemaal. Juist ja, IKEA. En alhoewel we allemaal fan zijn van IKEA en haar meubels, kan het leuk zijn om de Billy, Expedit of Lack iets meer een persoonlijke tintje te geven. En zo komen we bij een ander Zweeds bedrijf terecht: Prettypegs.

Prettypegs verkoopt verschillende soorten pootjes die je onder je meubels kan plaatsen waardoor ze direct een nieuwe look krijgen. En niet alleen geschikt voor IKEA meubels, maar ook voor andere merken, zolang je de poten er maar kunt afdraaien.

Op een speelse en unieke manier kun je met Prettypegs jouw poef, bed, zetel, kastje of tafel personaliseren. Je kunt kiezen uit verschillende vormen, maten en kleuren. En de prijsjes zijn ook fijn, vanaf €55 met verzendkosten naar België en Nederland voor €11.

In samenwerking met Miniroom en Mini Empire Sweden heeft Prettypegs dit najaar een tijdelijke collectie uitgebracht onder de naam van Pretty Mini Clowns. Deze bestaat uit 5 verschillende pootjes met clownsgezichtjes erop geschilderd en een papieren Jumping Jack trekpop (clown).

De Pretty Mini Clowns zijn superleuk voor op de kinderkamer! En wat nog het leukste is: alle opbrengsten hiervan gaan naar het internationale Clowns Without Borders die zich inzetten in de gebieden rond de Middellandse Zee om de vluchtelingenkinderen terug hoop te geven.

 

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + SHOPPING