P'tit Pot

Dankbare potjes uit Vietnam.


 

P’tit Pot zijn kleurrijke potjes uit kokosnoot, handgemaakt in Vietnam. De potjes zijn verkrijgbaar in een regenboog van kleurtjes, de ene bekleed met steentjes, de andere gelakt, ieder potje is gegarandeerd uniek! Je kan de kokosnootpotjes gebruiken als decoratie, als praktisch potje voor allerlei lekkers, als zeepbakje stuk voor stuk zijn het eyecatchers.

De bijzondere potjes van P'tit Pot zijn dankbaar. Vietnamese families maken ze met hart en ziel. Met een minimum aan middelen toveren zij de mooiste creaties op tafel. Jij steunt hen en enkele goede doelen wanneer je zelf een setje in huis haalt! P'tit Pot schenkt 10% van de opbrengst aan Belgische kinderorganisaties als vzw Kinderkankerfonds, Make-A-Wish en Boven De Wolken.

Sophie Destrooper is bezielster achter P’tit Pot. Ze reist graag de wereld rond en ontdekte in Vietnam de kleurrijke potjes in lokale werkateliers. De potjes vielen haar direct op, en Sophie was verkocht. Het was goed voor een nieuw businessavontuur genaamd P’tit Pot. Volg haar avontuur zeker op Instagram!

Naast de kleurrijke kokosnootpotjes is het gamma van P’tit Pot uitgebreid met een limited silver & gold edition en een reeks kommetjes gemaakt van bamboe. Deze zijn verkrijgbaar in een set met slakom, 4 kleine kommetjes en een bijhorende slacouvert.

Alle potjes van P’tit Pot zijn verkrijgbaar in de P’tit Pot webshop, prijs vanaf €12,50

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + INTERIOR + SHOPPING