REALMAIL

Unieke art prints.


 

Urenlang geïnspireerd zijn door leuke prints en afbeeldingen op Pinterest en Instagram: herkenbare situatie? Ook het Told You So team is hieraan schuldig. Zo bleven we even genieten van de meesterwerkjes op het profiel van RealMailDesign. Stuk voor stuk prachtige exemplaren die elke interieurjunkie doet verlangen naar een update van die ene foto-en postermuur. Ontdek dit sterk groeiende merkje nu!

Al vanaf dat ze een klein meisje was, is Anna Tien, de vrouw achter RealMailDesign, altijd te vinden met een borstel of penseel in haar hand. Wat haar het meest inspireert? Artiesten die iets losmaken bij haar, Pinterest en dieren. “Vaak teken ik dieren. Hoe dat precies is gekomen, weet ik eigenlijk niet. Wel vind ik dieren die heel karakteristiek zijn interessant en vind ik het heel leuk om contrasten op te zoeken zoals een licht roze haai.” vertelt Anna ons.

Tegenwoordig zie je overal verschillende illustraties op Instagram en Pinterest voorbijrazen maar Anna maakt voor RealMailDesign het verschil door zich te houden aan wat zij net zo boeiend en prachtig vindt. Door haar commerciële invalshoek en kennis probeert ze te ontdekken wat mensen momenteel erg leuk vinden. Tegelijk blijft Anna zoeken naar ontwerpen die eerder een tijdloos karakter hebben.

Zo herken je de designs van dit Nederlandse merkje vaak dankzij een consistent font-en kleurgebruik. Maar net zoals veel creatievelingen zoekt het brein achter RealMailDesign ook naar andere opties en experimenteert ze erop los met nieuwe stijlen en kleuren. Laat dat verrassende element net het mooie van het vak en specifiek van dit merk zijn!

Tegels, T-shirts, mokken en prints: het aanbod van RealMailDesign is al erg cadeautjesproof! Momenteel is Anna stiekem al bezig met een nieuw type product. Wil je weten wat? Volg RealMailDesign via Facebook, Instagram of neem een kijkje op haar webshop.

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + INSPIRATION, PLEASE! + SHOPPING