The Ritual of Namasté

Respect for nature, respect for skin.


 

Goed nieuws! Rituals komt met een natuurlijke huidverzorgingscollectie, The Ritual of Namasté. Deze nieuwe collectie brengt een eerbetoon aan de kracht van de natuur en is bedoeld om de natuurlijke glans van de huid naar boven te halen. Dat de ingrediënten natuurlijk én op verantwoorde wijze verkregen zijn, en ook nog eens dierproefrvij, maakt dat ik al fan ben van deze nieuwe Rituals lijn!

The Ritual of Namasté producten zijn gemaakt van natuurlijke, of van natuurlijke bronnen afkomstige, ingrediënten die op verantwoorde wijze zijn verkregen. Zoals we van Rituals gewend zijn heeft ook deze collectie een link met het spirituele. Namasté is een begroeting waarmee je zegt: ‘Mijn ziel eert jouw ziel’ ofwel ‘Ik buig voor jou’.

     

De collectie bevat 5 verschillende lijnen: Glow, Purify, Hydrate, Sensitive & Ageless, elke lijn is ontwikkeld voor een specifieke behoefte van de huid.
Glow: om de eerste tekenen van huidveroudering tegen te gaan; tussen 30-45 jaar.
Purify: om te helpen bij het reinigen en zuiver maken van de huid.
Hydrate: om het vochtniveau van de jongere huid op peil te houden, tussen 18-30 jaar.
Sensitive: helpt de gevoelige huid te kalmeren en het evenwicht te herstellen.
Ageless: om de rijpere huid te verstevigen en liften, vanaf 45 jaar.

De beste manier om van binnen en van buiten te stralen, is je huid te verzorgen met het beste wat de natuur te bieden heeft. Binnenkort kan dit dus ook met Rituals.
Als trouwe Rituals fan zeg ik daarop graag: namasté!

De Ritual of Namasté producten zijn vanaf april 2018 verkrijgbaar bij de Rituals Cosmetics winkels en via de Rituals webshop.

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + SHOPPING