Roche Rouge

Embroidery madness.


 

Het nieuwe Belgische label Roche Rouge van Ann Boogaerts bestaat uit kleurrijke, geborduurde badges waarmee je een kledingstuk of handtas kunt ‘pimpen’. Blaas je oude kledingstuk nieuw leven in of geef een item een persoonlijkere toets, Roche Rouge is here to the rescue!

Nature is calling!
De eerste collectie is geïnspireerd op de natuurpracht van het Andes-gebergte. Mythische figuren, kleurrijke reptielen en giftige slangen kunnen niet wachten om te kronkelen op die ene basic trui of je geliefde jeans. De borduursels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn ideaal om je eigen outfit of die van je kleine oogappel te voorzien van een vrolijke toets.

Praktisch & duurzaam
De badges van Roche Rouge zijn gemakkelijk aan te brengen (opstrijkbaar) en wasbaar in het wasmachine. Daarnaast brengt Roche Rouge bij aan een betere toekomst door lokaal te produceren (100% made in Belgium!) en te werken met materialen uit stockpartijen en restanten.

Ann & Alexander
Oprichter Ann Boogaerts studeerde modeontwerp aan de modeacademie ArtEZ in Arnhem en het Institut Français de la Mode in Parijs. Ze deed ervaring op bij o.a. Robert Clergerie en Orson + Bodil en werkte samen met grote namen als Gucci, Aigle en Albea. Samen met haar partner Alexander besloot ze om een gedeelde passie voor mode en ambacht om te zetten in een Belgisch label voor geborduurde modeaccessoires.

Een vleugje couture…
In de herfst van 2016 lanceert Roche Rouge een aantal bijzondere, met de hand geborduurde accessoires om bestaande kledingstukken te voorzien van een spectaculair vleugje couture…. Can’t wait!

De opstrijkbare badges zijn verkrijgbaar in de webshop van Roche Rouge (€11,99 tot €20,99) en enkele (offline) verkoopadressen in België.

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + TRENDS + SHOPPING