RUIK parfums

Draag een wereld zonder waste.


 

Boye en Noëlle Dorenbos, broer en zus, hebben van kleins af aan al een passie voor geuren. Op latere leeftijd ontdekten ze dat parfums bomvol chemische en synthetische geurstoffen zitten. Zo artificieel wil je toch niet ruiken! Dat kon en moest anders, en dus gingen ze ermee aan de slag: RUIK was daarmee een feit.

Eind 2017 lanceerde RUIK het eerste parfum DEN, gemaakt van de metershoge kerstboom op de Dam in Amsterdam – die na de feestdagen anders toch versnipperd zou gaan worden. Hierna volgde VERSCHIL, gemaakt van sinaasappelschillen en binnenkort verschijnt KNOP, waarbij niet bruikbare rozenknoppen uit de bloementeelt omgezet worden tot natuurlijk parfum. Kortom, niets gaat verloren met RUIK!

In het RUIK lab experimenteren, destilleren, rijpen en combineren Boye en Noëlle met 100% plantaardige geurstoffen. Handgemaakt en zelf ontworpen met de beste kwaliteit etherische oliën en de meest authentieke plantaardige ingrediënten. Alle geuren van RUIK zijn:

• 100% plantaardig
• 100% natuurlijk
• 100% vegan
• Geen chemische en synthetische geurstoffen
• Niet op dieren getest

En het mooie is, alle parfums zijn van fles en dop tot en met de inhoud gemaakt van natuurlijke materialen en waste (afval) dat anders toch weggegooid zou worden. Zo draag jij een wereld zonder waste!

RUIK is naar onze mening een prachtig initiatief op gebied van duurzaamheid en absoluut #supportthemakers-waardig om hier met een artikel op Told You So te komen, wij zijn fan! Aangezien we geuren wel kunnen beschrijven, maar de RUIK parfums toch meer de moeite zijn om zelf te ruiken, adviseren we je om geursamples aan te vragen op de website. Doen!

De parfums van RUIK kun je ook online aanschaffen, prijzen vanaf €50. Volg RUIK zeker ook op Instagram of Facebook en volg Boye en Noëlle in hun zero waste avontuur!

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + TRENDS + SHOPPING