Self

Maak kennis met het 100% natuurlijke en Belgische beautymerk Self.


 

In alle drukte vergeten we soms om te zorgen voor onszelf. Daar wil het 100% natuurlijke merk Self iets aan doen, want genieten doen we soms te weinig in tijden van ware ochtendrush en strakke deadlines. Al dan niet met wat krijsende kids in de buurt. Te veel stress. Te weinig tijd. Herkenbaar? Dan moet je snel kennismaken met het Belgische merk Self. En wel nu!

Veel beautyproducten beloven een babyzachte huid met hun geniale formule. Helaas ontdek je vroeg of laat dat het product toch niet erg leeftijdsremmend werkt. Probleem? Er zit wel degelijk een bepaalde hoeveelheid arganolie in deze producten, maar te weinig en daardoor doet het niet wat het belooft. Zonde, want een ingrediënt als bijvoorbeeld arganolie leent zich er perfect voor om huidveroudering tegen te gaan. Bij Self hebben ze dit begrepen en vind je de juiste mix aan ingrediënten, in de juiste hoeveelheid terug. Zoals arganolie en andere wondermiddeltjes als kokosolie en macadamianoten, alles van 100% natuurlijke oorsprong en met een heerlijke, 'eigen' Self geur!

Met heel wat research, een sterke ingrediëntenlijst en recycleerbare verpakkingen die er trouwens wondermooi uitzien, maakt oprichtster Isabelle Ulenaers met Self het verschil. Self wil jouw gehoopte verlossing zijn, zeker wanneer je snel allergisch bent voor bepaalde bestandsdelen. Het cruelty free merk heeft ondertussen haar assortiment nog verder uitgebreid met de Fine Delight BodyWash, een Self Travel Set en helemaal perfect voor een cosy moment: de Delicate Scented Candle. Snel maar eens ontdekken dus!

Klaar voor wat me-time? Jouw Self-producten kan je online bestellen of vinden in een aantal beautywinkels. 

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + SHOPPING