Shoes to fall in love with!

Schoenentrends voor het najaar.


 

Een nieuw seizoen betekent uitkijken naar de nieuwste modetrends. Op vlak van schoenen betekent dat er komend seizoen niet zozeer een evolutie in modellen en kleurtjes is, maar wel in materiaal en applicaties: van superzacht fluweel tot stoere studs en sierlijke borduursels!

Bij Schoenen Torfs vind je deze nieuwe schoenentrends in de najaarscollectie voor dames. Van sneakers tot pumps en boots, welke schoenen staan op jouw najaars-wishlist?

Trend 1: Velvet Love
Schoenen in velours zijn dit seizoen de absolute trend! Bij Torfs vind je diverse fluwelen eyecatchers: van pumps, booties tot sneakers. Dat wordt nog moeilijk kiezen!

Trend 2: Romantisch Dramatisch
Bij deze trend zie je (overvloedig) gebruik van sierlijke borduursels, prints en pareltjes. Een tikkeltje romantisch, met dramatische invloeden: we like!

Trend 3: Military-chic
Stoere military boot(ie)s, veelal in donkere kleuren en perfect te combineren met een jeans en stoer jasje. Echter misstaat deze trend ook niet met een rokje en oversized hemd, c’est military chic!

Trend 4: Stunning studs!
Studs kunnen stoer zijn, maar ook sierlijk. Bij Torfs vind je sneakers, stiletto pumps en (korte) laarsjes met studs erop verwerkt, passend bij eender welke outfit!

Je shopt de schoenen in één van de 70 winkels in Vlaanderen of online (voor België én Nederland) via torfs.be. Welke schoenen staan op jouw najaars-wishlist?

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Torfs. Zoals voor alle artikels op Told You So geldt is dat onze eigen mening voorop staat!

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + TRENDS + SHOPPING