Snoerboer

Ontwerp je eigen lamp!


 

Snoerboer is opgericht in 2009 uit lichte frustratie over de lelijke plastic snoeren aan mooie lampjes en kabelgootjes aan het plafond. Dat kan mooier, dacht Derk, de snoerboer himself. Snoeren mogen best gezien worden en matchen met het interieur en zo begon hij met het uitwerken van dit toffe Do It Yourself concept.

Inmiddels is Snoerboer uitgegroeid tot de aanbieder van de grootste collectie gekleurde snoeren, fittingen en sfeervolle lampen. Maak je eigen nachtlampje, creëer een collectie bulbs boven je eettafel of maak van dat onopvallende hoekje in huis een ware eye-catcher, met Snoerboer kan het!

De collectie gekleurde snoeren is enorm: van (neon) gekleurd en strijkijzersnoeren tot gekrulde en gedraaide snoeren. Daarnaast ook tal van fittingen en gekleurde fittinghulzen. Ook koper en chroom vind je in dit gamma terug. In de categorie lichtbronnen vind je allerlei soorten gloei- en LED-lampen terug, maar ook de hippe kooldraad sfeerlampjes.

Samen met productdesigner David Graas ontwierp Snoerboer de Not a Box hanglampjes die je naast tal van andere ‘vaste’ lampen in de webshop kunt bestellen. Dus knutsel je liever toch zelf geen lamp in elkaar, kant-en-klaar lampen vind je er ook.

Je kunt alle onderdelen bestellen via de webshop, bestel je voor 16u dan wordt je bestelling diezelfde dag nog verzonden naar België en Nederland. Bestellingen vanaf €25 worden gratis verzonden. Heb je een vraag over hoe een lamp in elkaar gezet dient te worden? Hier vind je Snoerboer's instructiefilmpjes, very handy!

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + INSPIRATION, PLEASE! + SHOPPING