Spice up your walls!

7x behangtrends waarmee je direct sfeer in huis brengt.


 

Met de koude wintermaanden in het vooruitzicht, kijken we langzaam maar zeker weer uit naar knusse avondjes thuis in de zetel (met een #knushion!) en een sfeervol interieur als uitzicht. Niet enkel accessoires kunnen je interieur in een mum van tijd van een nieuwe, gezellige sfeer voorzien. Ook met behang, want tegenwoordig is het zeer gemakkelijk om er zelf mee aan de slag te gaan. Met onderstaande behangtips ben jij klaar voor een nieuw binnen-seizoen!

Terug naar de bron
De Resource collectie van Eijffinger neemt je mee terug naar de bron en de tijdloze schoonheid van oorspronkelijke materialen. Een collectie met unieke patronen als houtnerven, de ruwe bast van berk en cipres, bamboe, maar ook grof linnen, geoxideerd metaal en gelooid leer. Een bijzondere collectie voor een bijzonder interieur!
Vanaf €44,95, verkrijgbaar via behangwebshop.be

Denim Drift
Dé kleur voor 2017 is Denim Drift, een zachte blauwgrijze kleur die afhankelijk van lichtinval en de kleuren eromheen een ander karakter krijgt. Onze tip: blauwtinten combineren met gouden accessoires!
Afgebeeld behang komt uit de Resource collectie van Eijffinger.

Boonlook = Betonlook
De Nederlandse ontwerper Piet Boon heeft een eigen behangcollectie op de markt gebracht waarin duidelijk zijn stijl naar voren komt: Concrete Wallpaper by Piet Boon. De betonprints op dit behang zorgen voor een ruwe, industriële look die tegelijkertijd sfeervol is door het te combineren met andere woonaccessoires. Verkrijgbaar in verschillende grijstinten alsook in het zwart.
Vanaf €199,00, verkrijgbaar via Decoraza.be

Urban Jungle meets Seventies!
Eijffinger heeft onlangs een nieuwe collectie behangpapier uitgebracht: Geonature. In deze collectie lijkt de Urban Jungle Trend (nog altijd hip!) samen te smelten met de retrolook. Denk aan geometrische vromen gecombineerd met palmbladeren en botanische prints. Dat planten sfeer kunnen brengen, wisten we al. Planten aan de muren zeker ook!
Vanaf 44,95, verkrijgbaar via behangwebshop.be

Fotobehang
Geen fan van de koude wintermaanden? Dan is een levensgroot beeld van een zonovergoten eiland aan de muur wellicht iets voor jou? Of ga voor een fake bakstenen muur! Met het fotobehang van Komar transformeer je in no-time je saaie muur in een ware eye-catcher.
Vanaf €36,95, verkrijgbaar via Decoraza.be

Bloemetjesbehang!
Ga voor weelderige bloemen aan de muur. Bijvoorbeeld uit de collectie Masterpiece van Eijffinger die geïnspireerd is op oude schilderijen uit musea. Prachtige bloemmotieven in diepe kleuren zullen je living, keuken of slaapkamer direct een warm, sfeervol gevoel geven.
Vanaf €44,95, verkrijgbaar via behangwebshop.be

Tijdelijke muren?
Is het enkel voor één seizoen dat je een muur een nieuwe look wilt geven? Dan kun je kiezen voor zelfklevend behang van Livettes waar we eerder over schreven. In deze Etsy shop vind je tal van hippe, toffe behangprints. Overigens is vliesbehang ook een tip, hier blijven geen lijmresten achter nadat je het behang van de muren gehaald hebt, in tegenstelling tot ‘gewoon’ behang.

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + INSPIRATION, PLEASE! + SHOPPING