Spring readings!

Bijzondere verhalen van inspirerende vrouwen.


 

 1. Lieveling
  In Lieveling vertelt Kim van Kooten het jeugdverhaal van haar vriendin Pauline Barendregt (Puck) die jarenlang gebruikt en misbruikt wordt door haar stiefvader. Het is een meeslepend en heftig verhaal, maar leest makkelijk weg, zelfs met een luchtige, humoristische inslag. Ontzettend knap hoe Kim van Kooten licht laat schijnen op zo’n donker en heftig thema…
  Lieveling – Kim van Kooten, €19,99 via bol.com
 2. Levenshaast
  Ingeborg is 39 jaar, heeft een zoon van 4 en dochter van 2, een eigen bedrijf en… een ongeneeslijke hersentumor. In Levenshaast vertelt ze haar krachtige verhaal over leven met een tikkende tijdbom in haar hoofd, over spijt en verlangens, verdriet en optimisme en haar rotsvaste geloof in de kracht van het nu. Een meeslepend verhaal en zeer knap geschreven, zeker een aanrader!
  Levenshaast – Ingeborg van Beek, €19,99 via bol.com
 3. De Melkfabriek
  Speciaal voor alle mama’s (in spe) is er nu De Melkfabriek, een handboek over borstvoeding met humor, relativering en respect voor flesvoeding. Er staan veel tips in rond borstvoeding en ervaringsverhalen van mama’s. Én een hoofdstuk over flesvoeding, want hoe mooi borstvoeding ook kan zijn, flesvoeding is tegenwoordig ook helemaal prima. Kortom, dit boek is een verademing voor alle mama’s met tepelkloven, ontstoken tetten en borstvoedingsstress!
  De Melkfabriek – Sofie van den Enk & Eva Munnik, €19,99 via bol.com
 4. Life on sneakers
  Wat als je morgen niet meer kunt doen wat je altijd al deed? Wat als je hele leven ineens op zijn kop staat? Heb jij een plan B? Voor Evi Renaux, alias Rue NØ, veranderde alles toen ze ziek werd. Haar lichaam zou nooit meer doen wat het voorheen deed, en dat zorgde voor een andere kijk op het leven... Topvrouw, topboek! (lees hier het interview dat we eerder hadden met Evi op Told You So)
  Life on sneakers – Evi Renuax, €19,99 via bol.com
 5. #Girlboss
  Van een eBay shop in vintagekledij tot oprichter en CEO van Nasty Gal, een bedrijf met een omzet van meer dan 100 miljoen dollar en ruim 350 mensen in dienst. In #Girlboss vertelt Sophia Amoruso over haar carrièrepad en haar grote successen met Nasty Gal. Een boekentip voor vrouwen die dwars door het glazen plafond heen (willen) breken!
  #Girlboss -  Sophie Amoruso, €19,99 via bol.com

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + TO DO