Strellas

Creëer je eigen sterrenhemelposter.


 

Met een Strellas sterrenhemelposter vereeuwig je de unieke stand van de sterren bij een geboorte, huwelijk of ander uniek moment in je leven. De sterrenhemel ziet er namelijk altijd anders uit. Afhankelijk van waar je op aarde bent en hoe laat je omhoog kijkt, je ziet altijd iets unieks. Dat maakt de sterrenhemel en de stand van de planeten horend bij een speciaal moment zo speciaal. En dat kun je nu laten vereeuwigen met Strellas.

Via de website van Strellas kun je een speciaal moment of levensgebeurtenis laten vastleggen in een sterrenkundig posterformaat. Je kiest zelf de plaats, datum, het tijdstip en onderaan de poster kun je ook nog een quote of naam naar keuze opgeven. Vervolgens kun je kiezen uit 5 verschillende designs en 2 verschillende formaten: 50 bij 70 cm of 70 bij 100 cm.

Marta en Ralph zijn de bezielers achter Strellas. Op hun eerste date keken ze samen naar de sterrenhemel. Wanneer ze besloten te gaan samenwonen wilden ze graag dat eerste verliefdheidsmoment vastleggen in postervorm. Maar dat leek niet zo simpel te zijn, vandaar de drive om Strellas op te richten.

Op het Instagram account van Strellas zie je mooiste sterrenhemelposters ter inspiratie voorbij komen, je bestelt ze eenvoudig in de webshop. Of je nu into astrologie bent, in horoscopen gelooft of juist niet… een Strellas sterrenhemelposter is een unieke toets in je interieur. Mooi als huwelijks- of kraamcadeau!

Ps: Ook overdag staan er sterren aan de hemel, maar door het zonlicht zie je ze niet. Hoe dan ook, it’s written in the stars!

DEEL DIT BERICHT