The Style Hunter

...introduceert PICS & BLOCKS!


 

Schattenjager... Collecting the beautiful ... Steeds op zoek naar dat unieke object ... dingen die het leven mooier maken… Dit zijn de woorden op de About pagina van The Style Hunter, oftewel Pascale Mommens die met veel zorg en enthousiasme PICS & BLOCKS ontwerpt en creëert.

Afbeeldingen, teksten, prints en tekeningen op foto in combinatie met hout, dat zijn de PICS & BLOCKS van The Style Hunter. Je vindt ze in verschillende formaten en tal van afbeeldingen in de webshop, vanaf €8,95.

De PICS & BLOCKS kunnen opgehangen worden aan de muur (aan de achterzijde zit dubbelzijdig tape), maar zijn ook geschikt om neer te zetten als decoratie in je boekenkast, op het dressoir of in de kinderkamer.

Ga je voor kleur, zwart-wit, de faces of de kidscollectie? Of kies voor één of enkele PICS & BLOCKS uit de x-mas collectie om alvast wat kerstsfeer in huis te brengen. Ook is het mogelijk om je eigen afbeeldingen op de blokjes te laten printen. It’s up to you!

Naast de PICS & BLOCKS heeft Pascale nog meer moois in de collectie, zo vind je er posters en prints met een clipboard, bekijk ze hier. Ben je op zoek naar een tof en origineel kerstgeschenkje? Style Hunter to the rescue!

Yeah! Wij mogen enkele PICS & BLOCKS gaan weggeven. Inmiddels heeft de eerste giveaway op onze Facebookpagina plaatsgevonden. And the lucky one is... Charlotte Ameele. Proficiat! Stuur je ons even een mailtje naar hello@toldyouso.be? Thanks! Binnenkort start de tweede giveaway met enkele PICS&BLOCKS op Instagram. Stay tuned!

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + INSPIRATION, PLEASE! + SHOPPING