Sweater Weather

9x fashionable sweaters voor koude dagen.


 

Het is weer tijd om cosy onder een dekentje te kruipen. Netflix aan en een warm drankje binnen handbereik. Wat ontbreekt er nog? Een gezellige, comfortabele trui! Wij selecteerden voor jou 9 sweaters die een perfect fit zijn tijdens deze sweater weather periode.

Flaneer je graag langs de straten van Parijs? Of fantaseer je dat stiekem een beetje? Doe het dan in deze ‘Parisienne’ trui van Maison Kitsuné. Merci? De rien!

Wat een fijne pasvorm heeft deze ‘As If’ sweater van Ruby Tuesday! Zal het gemakkelijk zijn om hem niet in je online winkelkarretje te stoppen? We guess not!

Niet vies van een klein beetje glitter en magie? Blake Seven zal je dan hoogstwaarschijnlijk kunnen bekoren met deze witte Magic-trui! (via Sienna Goodies)

Het is ongelofelijk moeilijk om één leuke trui te kiezen tussen het grote aanbod van Zoe Karssen. Onze favoriet? Deze loose fit sweater met een fijne knipoog!

Voor een comfortabele mood is deze Tied Up Sweater van Nikki Plessen een musthave! Ideaal om een luie zondag mee door te komen.. Nikkie Plessen €69,95

Act like an Amatør or Directør? Na het succes van de sweaters met het logo van het Noors/Nederlandse modelabel Amatør is er ook de zalige Directør variant. Verkrijgbaar in zowel zwart als grijs (ook voor heren) €129

Un Gin Tonic s’il vous plaît! Moeten we hier nog iets aan toevoegen? De mensen achter het Belgische merk Mais qui es-tu weten perfect wat wij willen!

Small boobs, big ambitions. There's nothing more to be said! Zalige quote sweater van Bitch Please €80

Belgische mode meets Afrikaanse invloeden. Deze gouden Bangl trui is ontworpen met krijt op papier door de Kara-stamartiest Gelte. Akaso, €100. Meer over dit bijzondere merk weten? Lees dan dit artikel over Akaso!

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + SHOPPING