Tip Toe

A la pointe des pieds.


 

Met Tip Toe creëer je binnen enkele seconden een (koffie)tafel naar keuze. Het Franse merk verkoopt hiervoor tafelpoten die je op elk glad oppervlak (behalve glas) kunt monteren. Je kunt kiezen voor 2 hoogtes: 40 cm en 75 cm en 5 verschillende kleuren. Of kies voor de multicolor variant waarbij je 4 verschillende kleuren kiest en deze monteert aan 1 tafel.

En het systeem werkt heel gemakkelijk. Elke tafelpoot is voorzien van een draaischroef, waar tussen je een plank ‘klemt’. Je hoeft dus niks te boren of nagels te gaan inslaan. Ook is het mogelijk om ovale en ronde platen te gebruiken, en de dikte is ook niet van belang. Op de website zie je tal van inspiratiebeelden: zo worden er oude deuren, fotokaders en dienbladen gebruikt om tafels te creëren, nice! Ben je het tafeltje beu, dan is het overigens binnen no-time weer gedemonteerd. Ook makkelijk voor bij een verhuis of voor mensen die nogal eens van interieur veranderen!

Oprichters van het merk zijn Kevin (designer) en Matthieu (entrepreneur) die voor hun vriendengroep de ideale koffietafel wisten te creëren. Wat met een vriendendienst begon, werd professioneel doordat de heren een crowdfundingscampagne startten via Ulule. Binnen no-time werd het geld binnengehaald en konden zij een start maken met Tip Toe. Binnen een maand na hun opstart werden er al 330 bestellingen gedaan!

De Tip Toe tafelpoten kosten respectievelijk €149 (4 poten van 40 cm) en €169 (4 poten van 75 cm), verzending binnen Europa is bovendien gratis.

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + SHOPPING