Top 3 favoriete YouTube kanalen

Ken jij deze toffe YouTube kanalen al?


 

Ben jij één van de miljard bezoekers die maandelijks rondsurft op YouTube? Misschien ben je al geabonneerd op verschillende kanalen, bekijk je tips van beauty vloggers, handige DIY’s of volg je kooklessen op dit medium. Hoe dan ook, YouTube is een bron van inspiratie en vermaak. Hieronder vind je mijn top 3 van favoriete kanalen die absoluut de moeite waard zijn om eens naartoe te surfen.

Sketch She
Dit Australische comedy trio bestaat uit de dames Shae-Lee, Lana en Madison uit Sydney. Op hun YouTube kanaal delen ze grappige sketches. De dames knutselen zelf alles ineen, vooral hun bewerking van de Queenklassieker, de Bohemian Carsody was een regelrechte hit. Het werd meer dan 21 miljoen keer bekeken (!) Klik hier voor het fragment.

Vogue
Zowel de Britse als de Amerikaanse Vogue zijn vertegenwoordigd op YouTube met een kanaal. Hier vind je video’s van modeshows en behind-the-runway-scenes, fijne recepten, interviews met celebrities. Ook veel grappige sketches, zoals deze: ‘Sienna Miller leads a completely normal life. We swear’.

Jamie’s Food Tube
Dit kanaal van Jamie Oliver is mijn favoriet als het gaat om cooking channels op YouTube. Van cocktails en healthy shakes tot simpele pasta’s en vernieuwende gerechten zoals we van Jamie gewend bent. Bovendien leer je hier ook alle basiskooktechnieken in de 1 minute tips video’s. Kortom, voor koken ben je op Jamie’s Food Tube aan het juiste webadres.

DEEL DIT BERICHT

MEER A DAY OFF? + TO DO