Top 5 films - The sun is up, darling!

Renee maakte een top 5 van films waarvan je in een sunny mood geraakt.


 

Spring is just around the corner and we want to celebrate it with some extra sun! Een zonnige film top 5 om alvast uit te kijken naar de lange, zwoele zomeravonden:

1. Little Miss Sunshine (2006)

We volgen de bijzondere familie Hoover op de dag dat ze het halve land afreizen in een oud Volkswagenbusje om op tijd te zijn voor de missverkiezing ‘Little Miss Sunshine’. Het kleine, mollige en brildragende meisje van de familie mag mee doen met deze typische Amerikaanse verkiezing. Een mooi, eerlijk verhaal. And you will definitely fall in love with the little girl!

2. Very good girls (2013)

Twee meisjes uit New York sluiten een pact om hun maagdelijkheid te verliezen in de eerste zomer na de middelbare school. But what happens in the summer? Right, a summer love. Maar wat als je als beste vriendinnen valt voor dezelfde straatartiest? Een film met zeer goed acteerwerk van de dames Olsen en Fanning.

3. The inevitable defeat of Mister and Pete (2013)

Aandoenlijk verhaal met in de hoofdrol twee kinderen, Mister en Pete.  De drugsverslaafde moeder van Mister wordt gearresteerd. Om niet in handen te komen van child protecting service, duiken de twee jongens onder. Samen proberen ze de zomer in Brooklyn te overleven.

4. 500 days of Summer (2009)

Ik ben fan van Zooey Deschanel (New Girl), cause she knows how to play funny! In 500 days of Summer volgen we in 500 dagen het liefdesverhaal tussen Tom (Joseph Gorden-Levitt) en Summer (Zooey Deschanel). “This is not a love story. This is a story about love.”

5. Somewhere (2010)

Sofia Coppola heeft als regisseuse meerdere parels op haar naam staan, maar Somewhere is er een waarin leegte en eenzaamheid echt voelbaar zijn. Het jongere zusje van de hierboven genoemde Dakota Fanning, speelt de dochter van Stephen Dorff, een typische Hollywood acteur in dit verhaal. Totaal verloren in de roem, begint door haar aanwezigheid zijn connectie met de werkelijke wereld terug te keren.

DEEL DIT BERICHT

MEER A DAY OFF? + TO DO