Top 5 online wedding shops

Hier vind je de leukste artikelen voor je trouwfeest.


 

Voor alle aanstaande bruidjes met een oneindige to do list en veel te weinig tijd (!) heb ik 5 superleuke webshops op een rijtje gezet waar je alles kan vinden voor jullie trouwfeest!

Modern Confetti
Deze webshop mag dan wel in het Frans zijn, maar ziet er supervrolijk uit! Ze hebben een groot aanbod van kleurrijke en schattige decoraties die je liefst allemaal in je winkelkarretje wil klikken. Je kan selecteren wel kleurpalet je wil om het kiezen makkelijker te maken. Ook kun je in de Modern Confette webshop terecht voor decoratie van een babyborrel of kinderfeestje.
www.modernconfetti.com

WeddingDeco
Deze webshop is mijn persoonlijke favoriet - ik bestelde er voor mijn trouw een hele doos vol decoratie. Wedding Deco won vorig jaar de award van ‘Beste trouwwebshop van Nederland’. En dat is begrijpelijk, ze hebben werkelijk alles om ervoor te zorgen dat jouw trouwfeest tiptop is. De producten zijn opgedeeld in verschillende categorieën wat het zoeken heel wat makkelijker maakt als je een bepaald thema voor ogen hebt.
www.weddingdeco.nl

April & August
Dit is dé webshop voor elke vintage bruiloft! Hier vind je talloze originele vintage spulletjes die je zowel kan aankopen maar ook kan huren. Voor een huwelijk koop je namelijk vaak spullen die je vervolgens niet meer gebruikt, dankzij April & August heb je dit probleem niet! Ze hebben ook een selectie van handgemaakte items die natuurlijk extra leuk zijn omdat ze uniek zijn.
www.aprilandaugust.nl

Style Your Party
In deze webshop vind je echt alles, van decoratie tot bedankjes en bruidsaccessoires, enzovoort! Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment van artikelen voor elk soort feest. Het is dus zeker de moeite om deze site eens te bezoeken als je nog op zoek bent naar iets om je feest compleet te maken!
www.styleyourwedding.be

WeddingWinkel
Deze supertoffe webshop heeft heel wat schattige items om je trouwfeest te decoreren. Wie fan is van een kraft styling voor haar bruiloft is hier zeker aan het juiste adres, ze hebben het allemaal: slingers, zakjes, bekertjes, confetti, enz. Ook leuke DIY pakketjes om je bedankjes zelf in elkaar te knutselen, super origineel!
www.weddingwinkel.nl

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + YES, I DO!