TYS Testlab: Feel young, Age slow!

Met de gelaatsverzorging van Vichy.


 

Voor het Told You So Testlab mocht ik de eerste gelaatsverzorging van Vichy tegen huidveroudering testen: Vichy Slow Age. Slow Age? Dat klinkt goed, met bijna 38 jaren op de teller!

Vichy Slow Age is een dagelijkse verzorging die de eerste tekenen van huidveroudering tegen gaat, geschikt voor vrouwen vanaf 24 jaar. De dagcrème bestaat uit een actieve bifidus van probiotica met een anti-oxidant extract uit Baïcaline wortels en uiteraard thermaal water van de Vichy bron, waar het merk bekend om staat. Daarnaast bevat de Vichy Slow Age een beschermingsfactor SPF25, is geschikt voor de gevoelige huid, hypoallergeen en bevat geen parabenen.

Zelf kies ik bij het uitzoeken van een dagcrème altijd voor een fluide (pompflacon), want: is gemakkelijk en hygiënisch in gebruik, en smeert naar mijn mening iets gemakkelijker uit. Vichy Slow Age is zowel in potvorm als in pompflacon verkrijgbaar, lucky me! De geur van Vichy Slow Age is fris en een beetje bloemig, maar gelukkig niet te overheersend. De fluide zelf is zacht en vloeibaar van textuur, smeert hierdoor gemakkelijk uit en laat geen plakkerig gevoel achter op je gezicht of handen. Het feit dat Vichy Slow Age SPF25 bevat is super, wat mij betreft een vereiste in een dagcrème - het zou zelfs nog wel een hogere factor mogen zijn. Ik gebruik de dagcrème nu al enkele maandjes en ben absoluut meer dan tevreden. Of het de tekenen van huidveroudering echt tegengaat, dat is lastig te zeggen, ik denk dat vooral je genen en blootstelling aan de zon factoren zijn die hiertoe bijdragen. Maar desalniettemin is een dagelijkse reiniging en verzorging van je gezicht erg belangrijk, de Vichy Slow Age is wat mij betreft zeker een aanrader hierbij. Een fijn smeerseltje dat niet alleen middels onderzoek dermatologisch getest en goedgekeurd is, maar ook nog eens door mijzelf!

Vichy, Slow Age Fluide 50 ml via Apotheek-Online.be, adviesprijs €31
Tevens verkrijgbaar: oog/lippencrème, dagcrème in pot.

 

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + SHOPPING