TYS Testlab: It's time to relax!

De nieuwe bodyscrub & badzout van Cîme.


 

Een nieuwe rubriek op Told You So: het Testlab waarin we reviews geven over producten of merken die ons team voor jullie uittest.* Dit keer de nieuwe bodyscrub & badzout van Cîme!

De feestdagen liggen ondertussen al even achter ons en het drukke dagelijkse leven loopt weer net als voorheen. Was een van je goede voornemens om dit jaar op regelmatig tijdstip even wat me-time te nemen? Tover dan je badkamer om in je eigen persoonlijke 3-sterren wellness en laat alle drukte achter je. Dat is precies wat ik deed met de Cîme Magnificent Mandarine bodyscrub. Deze bodyscrub is gemaakt op basis van roze Himalaya zout in combinatie met mandarijntjes en heeft dan ook een licht roze/oranje kleur.

Wat me meteen opviel toen ik de pot opdeed was de zalige en intense geur welke direct zorgde voor het wellness gevoel. De bodyscrub beloofde een zijdezacht effect en ik moet zeggen: hij stelt niet teleur. Ik heb de scrub 's morgens gebruikt en 's avonds was mijn huid nog steeds even zacht! Ik ken de producten van Cîme al een tijdje en ben fan van hun producten omdat ze 100% natuurlijk en biologisch zijn. Ik heb een gevoelige huid en die is niet blij met zomaar alle producten. De Cîme Magnificent Mandarine scrub bezorgt je een instant verkwikkend gevoel, ideaal dus om 's morgens te gebruiken om je daarna een ganse dag fris te voelen. Naast het Himalaya zout en de mandarijn bevat de scrub een mengeling van pure oliën, jeneverbes en citroengras. Die laatste zouden tocines verwijderen en je bloedcirculatie stimuleren. 

Eindconclusie? Ben je op zoek naar een scrub die op een eerlijke manier gemaakt is en je een zachte huid bezorgt? En waar je bovendien geen fortuin voor betaalt? Dan raad ik zeker de Cîme Magnificent Mandarine aan!

Je vindt hem hier in de webshop voor €19,95

*Just saying…. Of we zomaar alle producten uittesten? Neen! Net als alle andere publicaties op Told You So, promoten wij enkel producten of merken waar wij zelf achter staan en welke aansluiten bij onze doelgroep. Meer weten? Vraag hier onze mediakit aan!

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + TIPS & TRICKS