TYS Testlab: Líkami

Superfoods for your skin.


 

Het Belgische beautymerk Líkami weet stilaan de harten van de ecologievriendelijke beautyliefhebbers te veroveren. Maar hebben Líkami’s Body Cream en Hand & Body Wash ons weten te overtuigen?

Líkami en natuurlijke ingrediënten kan je in één adem noemen. Ze hebben voor die vaak voorkomende essentials zelfs een term ontwikkeld, namelijk het ‘Quadri gold complex.  Dit viertal bevat duizendbladeren, salie, grote kliskruiden en hershooi dat zowel een rustgevende als verstevigende functie heeft voor de huid. Of zoals Líkami het mooi verwoordt: “Superfoods voor je huid.”

Jennifer – Body Cream

Mijn allereerste indruk: wat een heerlijke geur! Het ruikt fris, en doet het superfood beauty verhaal alle eer aan. Vrij snel merk ik ook op hoe leuk de verpakking is. Less is more indeed! Het straalt luxe uit, net door die eenvoudige verpakking.

Ik test de body cream op mijn rechterknie- en onderbeen. Mijn linkerbeen laat ik even voor wat het is om zo sneller het resultaat te merken. Mijn benen kunnen zeker wat voeding gebruiken! Door veel zon (dankjewel Bali!), en het gebrek aan lotions en andere verzorgingsproducten (oeps) zijn ze woestijnwaardig droog geworden.

Tijdens het uitsmeren op de benen, ruik ik de body cream nog iets duidelijker. Iets wat ik nog maar kan toejuichen. Ik ben een cheerleader van deze botanische geuren! De crème trekt snel in, laat meteen haar voedende werking merken zonder vervelend vettig te zijn. Het resultaat blijft aanwezig na enkele minuten.

Wat blijkt na een week deze bodycream te testen? Mijn linkerbeen voelt onverbloemd droger aan! Met andere woorden: Líkami heeft de test met erg goede punten doorstaan.  Voortaan mag je mij ook een enthousiasteling van dit pure merk noemen!

Líkami Body Cream €43 via Interieurkabinet

Merel – Hand & Body Wash Chamomile / Lavender

Als liefhebber van zwart-wit weet de flacon van deze Hand & Body Wash mij direct te bekoren. Monochroom zwart-wit, eenvoudig en toch een luxueuze uitstraling: het oog wil ook wat, nietwaar?

De botanische geur van deze 100% natuurlijke bodywash is straf zonder overheersend te zijn: vooral de kruidige lavendelgeur komt je tegemoet onder de douche, zalig! Het feit dat er achter Líkami een eco-responsible concept schuilgaat, maakt het die douchebeurt nóg iets fijner. Ik sluit me dus volledig aan bij Jennifer, ook ik ben een enthousiasteling geworden van dit pure merk. Líkami, we like! 

Líkami Hand & Body Wash Chamomile - Lavender €39 via Interieurkabinet

Kijk voor alle productinformatie en verkoopadressen op de website van Líkami. Online bestellen doe je o.a. via Interieurkabinet.

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + SHOPPING