Underwearables

Room of delicacies.


 

Koop jij ook wel eens een product, puur en alleen vanwege een mooie verpakking? Zelf doe ik dit met enige regelmaat. Zo ook de zeepjes van Underwearables, een Deens label waarbij alles draait om ‘delicacies’.

Delicacy [del-i-kuh-see] Noun. Plural: delicacies. 1. Fineness of texture, quality, etc.; softness; daintiness:  the delicacy of lace. 2. Something delightful or pleasing. 3. The quality of being easily broken or damaged; fragility.

Naast de prachtige monochrome verpakkingen van de zeepjes Black Seed & Seed Salt, Orange & Clove, Lemongrass & Neem en Sea-salt & Sea-weed bleek de inhoud minstens zo mooi te zijn: heerlijk geurend, zacht voor je huid én gemaakt met respect voor mens, dier en milieu.

Naast de Spa Collection die niet alleen bestaat uit zeepjes, maar ook scrubzeep en geurkaarsen bevat, is Underwearables in Denemarken vooral bekend als lingeriemerk. De slipjes, boxers, (tank) tops en shirts zijn goede basics, gemaakt van 100% natuurlijk Egyptisch Giza katoen en vrij van schadelijke stoffen en chemicaliën. 

Zoals voor veel Scandinavische labels geldt is de balans tussen functionaliteit, tijdloos design, natuurlijke materialen en monochrome tinten ook op de producten van Underwearables van toepassing. Het fairtrade karakter maakt het daarbij helemaal een toplabel om in de gaten te houden!

Alle producten bestel je in de Underwearables webshop.
Prijzen lingerie: vanaf €21 / Prijzen Spa Collection: vanaf €10

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + LIFESTYLE + SHOPPING