Vaderdag 2018

Stijlvolle geschenkjes voor papa!


 

Binnenkort is het weer Vaderdag, in België valt deze feestelijke dag op 10 juni, en in Nederland op 17 juni. Tijd om de papa’s weer even extra in het zonnetje te zetten! Of je nu op zoek bent naar het perfecte Vaderdagcadeau voor een new born daddy, een papa met een stadse levensstijl of een papa met een deco-minnend hart, we hebben weer enkele originele Vaderdag geschenkjes voor je uitgezocht. Happy Father’s Day!

Oh, en papa’s… geen dank he!

Een print van een wijk, gebouw of stad, je vindt de mooiste minimalistische prints bij Wijck. Onlangs lanceerde deze jonge startup uit Amsterdam deze print van het Brusselse Atomium. Like it? Love it!
Wijck. Stadsposters vanaf €9,95

Deze stijlvolle herenarmband is gemaakt van bronzonite natuursteen. Draag de armband los of naast een horloge en het zal papa’s outfit een extra boost geven!
Bronzonite herenarmband via Lucardi Juweliers €19,99

Is papa ook altijd zijn sleutels kwijt? Dan is TRAKTOR | Magnetic Wood het perfecte vaderdagcadeau! Dit magnetisch houten blokje bevestig je aan de muur om er vervolgens sleutels, gsm of andere metalen spulletjes aan te hangen. Handig!
TRAKTOR | Magnetic Wood – Kabinet Van Look, verkrijgbaar in verschillende houtkleuren €39,95

Move over gin, it’s time for… Vermouth! Kiss My Nuts is een vermout van Belgische makelij met een infusie van groene jonge noten , kruidnagel en kaneel. Kiss My Nuts kan zowel on the rocks als digestief en in cocktails gedronken worden.
Kiss My Nuts €36,50 (kijk op de website voor (online) verkoopadressen)

Because size matters… Met deze XL King Pepper pepermolen van Cole & Mason is papa straks dé man in de keuken of aan de barbecue!
XL King Pepper pepermolen via Luxury for Men €29,99

Deze After Shave Balm is een hydraterende balsem voor na het scheren, en bevat een mannelijke geur en een mix van jasmijn, amber en sandalwood. De balsem voegt extra vocht toe aan de huid en heeft een kalmerende werking. Van het Zweedse merk Waterclouds The Dude Shave.  
After Shave Balm – Waterclouds The Dude via John Beerens €31,95

Deze Glaehn rugzak uit de RED Samsonite collectie doet denken aan een koerierstas. De rugzak is superlicht, heeft tal van handige details en praktische opbergvakken en past daarom perfect bij de papa met een moderne stadse levensstijl.
Glaehn rugzak RED Samsonite €129

Speciaal voor new born daddies… een New Daddy Survival Kit! Papa worden is natuurlijk heel bijzonder, maar het kan af en toe ook zwaar zijn, vandaar deze kit met o.a. oordopjes, neusklem, oogmasker, luierzakje en badolie.
New Daddy Survival Kit - Men’s Society via Den Ateljee - Storesquare €32,50

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + KIDS + MOMMY TALK