Valentine freebie 2018

Papierliefde in het digitale tijdperk.


 

Een beetje papierliefde in het digitale tijdperk kan geen kwaad, nietwaar? Noortje van Zwartwitt ontwierp daarom deze Valentijnskaartjes die je via onderstaande link gratis kunt downloaden. Er zijn 3 verschillende kaartjes: 'Ai lof you', 'Love.. blah, blah.. drinks' en 'Thanks for being my unpaid therapist'. Dus niet alleen geschikt om je partner of toekomstig lief de liefde mee te verklaren, maar ook om iemand anders mee te verrassen met Valentijn. Download het bestand via de link hieronder, even printen of naar de copyshop en voilà: je kunt aan de slag.

Stuur een handgeschreven kaartje te sturen naar jouw lief of bestie deze Valentijn, het geeft net dat beetje extra aandacht!

DOWNLOAD VALENTINE CARDS

Door de kaartjes te downloaden, ga je ermee akkoord dat je je aanmeldt voor de Told You So nieuwsbrief.

Over ZwartWitt...
Al van jongs af aan is Noortje bezig met interieur en vormgeving. Na de geboorte van dochtertje Flo besloot ze haar hart te volgen door een opleiding grafische vormgeving te gaan volgen en uiteindelijk haar eigen bedrijfje te starten. Onder de naam Zwartwitt ontwerpt Noortje nu de leukste geboortekaartjes, trouwuitnodigingen, logo’s en ander grafisch drukwerk. Het liefst gebruikt ze de kleurstelling zwart-wit aangezien ze zelf fan is van deze monochrome trend. Neem eens een kijkje op haar website www.zwartwitt.nl of Instagram.

Dank aan Noortje voor de toffe ontwerpjes en Dorothee voor de mooie foto's!


 

 

 

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + A DAY OFF? + DIY