Vetsak

Comfortabel en stijlvol loungen.


 

Het Zuid-Afrikaanse label Vetsak bestaat uit een lijn duurzame zitzakken van hoogstaande kwaliteit, eenvoudig ontwerp en met oog voor detail. Het zijn luxe loungekussens die niet zomaar in een hoekje van de kamer hoeven te belanden, maar absoluut gezien mogen worden!

De zitzakken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en diverse kleuren en stoffen - velours, ribstof en een pluizige variant. De hoezen van Vetsak zijn afneembaar waardoor je ze gemakkelijk zelf kunt wassen in het wasmachine. De speciale Free collectie is geschikt voor buiten, dus stijlvol loungen in de tuin is met Vetsak ook mogelijk.

De Vetsak collecties zijn geïnspireerd op de ’70-ies maar zijn eigenlijk passend in elk interieur: van modern en Scandinavisch tot vintage en klassiek. Naast de zitzakken zijn er nog de blocs bijzettafeltjes, de comfortabele footsacs, de noodle nekkussentjes en gewone kussens waarmee je eindeloos kunt combineren.

De zitzakken van Vetsak hebben een Hybrid Memory Foam vulling, wat geen ritselende korreltjes geeft, geen volumeverlies en geen geklonterde vulling. Het past zich flexibel aan elk lichaam aan en is zacht en ondersteunend tegelijkertijd. Jammer dat we je met dit artikel het gevoel niet kunnen geven hoe comfortabel het zit… maar hell yeah, it does!

Ryan Buda, oprichter en ontwerper van Vetsak, bedacht in 2006 een nieuwe manier van comfortabel zitten. Alle producten van Vetsak worden lokaal, duurzaam en verantwoord geproduceerd in een prettige werkomgeving. Whoppa, zit dat even lekker!

De zitzakken en blocs van Vetsak shop je online in de Vetsak webshop en bij geselecteerde dealers. Prijzen vanaf €199,90. Kijk voor meer informatie op www.vetsak-capetown.com

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + INSPIRATION, PLEASE! + SHOPPING