Vincent

Vincent, de gezellige eyecatcher op al je etentjes thuis.


 

Het accessoire dat niet mag ontbreken in de collectie van elke wijnliefhebber is het stijlvolle, draaiende wijnrek VINCENT. Vincent werd in het leven geroepen door David de’Liguori Carino en Alexandre Tebar. Het ontwerpproces duurde uiteindelijk twee jaar, want het duo wilde niet zomaar het zoveelste wijnrek ontwerpen, Vincent moest hét  toonbeeld worden van gastvrijheid en vrijgevigheid.

Het ontwerp is multifunctioneel, je kan het wijnrek eveneens als bijzettafel gebruiken wat dankzij zijn mooi design zeker een meerwaarde kan bieden in je interieur. Dat er over het ontwerp goed is nagedacht bestaat geen twijfel over, de flessen liggen in een hoek van precies zeven graden om op die manier de wijn onder de beste condities te bewaren. Het zorgt er namelijk voor dat de kurk vochtig blijft en de eventuele droesem op de bodem blijft liggen.

De naam Vincent is al even veelzijdig als het product zelf. De naam verwijst naar Vincentius van Zaragoza, de beschermheilige van wijnboeren, maar ook naar vin, het Franse woord voor wijn en evenals verwijst het naar de naam van het petekind van de oprichter. Het strakke uit metaal verworven design is elegant en stijlvol waardoor het de eyecatcher wordt in je interieur of in restaurants. Verkrijgbaar in België, Nederland en Duitsland, bezoek de website voor verkoopadressen bij jou in de buurt.

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + INTERIOR + SHOPPING