VOEZ design

Duurzame bloemenvazen.


 

Geen ruimte voor een grote kast vol vazen en glaswerk? VOEZ is here to the rescue! Met een simpele vaas, lege wijnfles of waterkan heb je met VOEZ altijd een passende bloemenvaas in huis. Deze handgemaakte hoes van leer is niet alleen een eyecatcher voor in je interieur, maar ook nog eens gemaakt van duurzaam kwaliteitsleer.

In de webshop van VOEZ vind je de eerste collectie VOEZEN die nog maar recent gelanceerd is. Een VOEZ past perfect om een vaas met een maximale diameter van 8 centimeter en is gemaakt van duurzaam, waterafstotend kwaliteitsleer. Alle VOEZ hoezen zijn met oog voor detail, aandacht voor het welzijn van het dier, en stuk voor stuk met de hand gemaakt.

VOEZ is het eerste designproduct van Studio-LOS, een startup uit Utrecht (NL) gerund door de twee vriendinnen Lisan en Charlotte. In de toekomst hoopt dit creatieve duo nog meer kwalitatief hoogstaande woonaccessoires op de markt te brengen die je leven kleurrijker, effectiever, duurzamer en gelukkiger zullen maken. Naast het productiebedrijf is Studio-LOS een creatieve broedplaats waar bedrijvigheid samengaat met creativiteit. Bovendien kan je binnenkort bij deze co-working ook terecht om te genieten van een (duurzame) lunch, temidden van kunst gemaakt door een lokaal netwerk van aangesloten kunstenaars. Stay tuned!

Volg het avontuur van VOEZ en Studio-LOS via @voez_design op Instagram of #whenyouloveflowers, en neem zeker een kijkje in de VOEZ webshop om een allereerste VOEZ bloemenvaas te bemachtigen. Prijs: €60 per stuk.

 

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + INSPIRATION, PLEASE! + SHOPPING