Webshop we love: Anna et Maman

Een shopstop voor (aanstaande) mama’s!


 

Anna et Maman is een webshop voor hippe/coole/lieve mama’s alsook voor al wie op zoek is naar originele cadeautjes. Je vindt er tal van mamaverwennerijtjes, geboortegeschenkjes, juweeltjes, maar ook heel veel toffe en praktische producten voor je kleintje zoals pyjama’s, kinderkameraccessoires en babyverzorgingsproducten.

Wuk zeg je?
Waar ons oog echter het meest op gevallen is, is de ludieke kledinglijn met West-Vlaamse quotes erop, zalig! Sweaters en shirts voor baby’s en kinderen tot en met 15 jaar met teksten erop als ‘keppe’ (schattig mevrouwtje), ‘koddie’ (klein meneertje), ‘moospot’ (kleintje dat morst) en ‘keirl‘ (bijna groot meneertje). Iedereen West-Vlaams!

Meer dan chocolade…
Ingrid Huyghe startte 15 jaar geleden met Anna et Maman, toen nog enkel een chocolaterie. Later breidde het aanbod uit met geboortebedankjes en gepersonaliseerde cadeautjes. En zo is Anna et Maman uitgegroeid tot een begrip in de regio! En voor al wie niet uit de omgeving komt, thank god there’s a thing called online shopping!

Uniek en stijlvol
Geen ‘standaard’ geboortegeschenkjes, maar unieke, gepersonaliseerde cadeautjes, je vindt het in de webshop van Anna et Maman. Voor alle producten geldt dat je altijd iets stijlvols in huis haalt, net als mama Ingrid herself en haar 2 partners in crime:  Hanne Bossuyt en Ans Vercruysse die de vormgeving voor hun rekening nemen.

Jungle Fever
Voor de aankomende communicantjes organiseert Anna et Maman een exotische, beestachtige fotoshoot in Jungle thema! De fotoshoots zullen gaan plaatsvinden op 12 februari 2016 en 5 maart 2016. Interesse? Stuur Anna et Maman een mailtje via info@annaetmaman.be

Namens Anna et Maman mochten wij een sweater naar keuze weggeven op onze Facebookpagina. And the lucky winner is.... Lindsay Decuypere, proficiat!* Stuur je ons even een mailtje met je adresgegevens: hello@toldyouso.be. Merci aan alle deelnemers én Anna et Maman voor het mogelijk maken van deze giveaway!

* Deelnemers konden aan deze giveaway deelnemen door hun keuze van quote als reactie achter te laten op het Facebook bericht. De naam van de winnaar is vervolgens via Woobox aselect getrokken. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Stay tuned op onze social media kanalen, binnenkort zijn er weer andere toffe giveaways!

* Deelnemers konden aan deze giveaway deelnemen door hun kleurkeuze van vaasje als reactie achter te laten op het Facebook bericht. De winnaars zijn vervolgens via Woobox 'getrokken'. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Stay tuned op onze social media kanalen, binnenkort zijn er weer andere toffe giveaways! - See more at: http://www.toldyouso.be/?q=artikel/webshop-we-love-nordic-living#sthash....

 

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + KIDS