Webshop we love: Bluft Interieur

Voor iedereen die niet gezegend is met groene vingers…


 

Met veel passie en plezier maken Robert en Femke de mooiste dingen uit (steiger)hout en draadstaal voor hun online conceptstore Bluft Interieur. Je vindt er van alles: photoblocks, serveerplanken, steigerhouten dierenartikelen, woonaccessoires en….

… draadcactussen, daar zijn wij vooral fan van! De stekelige plantjes worden met de hand gemaakt van staaldraad op een houten blokje, in verschillende soorten, kleuren en maten. Van mini bolcactus tot een grote cactus van wel 30 centimeter hoog, allemaal ware eye-catchers voor in je interieur!

En het allerfijnste is dat deze cactussen ideaal zijn voor iedereen die niet gezegend is met groene vingers, want deze cactussen zijn uiteraard niet kapot te krijgen. De prijzen van de draadcactussen variëren van €22,50 tot €30, en verkrijgbaar in zwart, wit, koper en verschillende pasteltinten.

Wil je meer creaties zien van de hand van Robert en Femke, snuister dan zeker rond in de Bluft webshop (ook wholesale mogelijkheden). En met de kortingscode 'webshopwelove' ontvang je nu 10% korting op alle artikelen! Happy (cactus) shopping!

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + INTERIOR + SHOPPING + WEBSHOPS WE LOVE