Webshop we love: Comptoir des Objets

Alledaagse producten die gezien mogen worden.


 

Comptoir des Objets is een webshop gevuld met kwalitatieve en mooie alledaagse objecten. Duurzaamheid, design, vakmanschap en traditie, dat is waar het bij Comptoir des Objets om draait.

De producten van Comptoir des Objets zijn alledaags, maar zeker niet om te verstoppen! Je zet ze op je aanrecht, je tafel, je badkamer, je toonbank … je comptoir. Om iedere dag weer te gebruiken en van te genieten. Zoals de prachtige houten lepels van Hampson Woods of de emaillen serviezen van Falcon Enamelware.

Susanne startte de webshop in 2014 en voert merken waar ze zelf 100% achter staat, dit hoeft niet per se ecologisch te zijn, maar de producten zijn vaak wel ecologisch of duurzaam gemaakt. Naast gekende merken als Riess, Falcon Enamelware, Le Baigneur en Iris Hanterk heeft Comptoir des Objets ook een aantal voor België en Nederland unieke merken als Hampson Woods en Hedley & Bennett.

Zeer praktisch en slim bedacht zijn de Bee’s Wraps, gemaakt van biologisch katoenen mousseline, bijenwas, jojoba-olie en boomhars. Door de antibacteriële eigenschappen van bijenwas en jojoba-olie blijft je eten langer vers en kun je de de wraps steeds opnieuw gebruiken.

Verzendkosten binnen België zijn €4,95, naar Nederland €5,95 (gratis vanaf €100). Comptoir des Objets verzendt ook naar Luxemburg, Duitsland, Frankrijk en Engeland. Ophalen kan ook, op afspraak in Gent.

Namens Comptoir des Objets mochten wij een theeserviesje van Falcon Enamelware weggeven via onze Facebookpagina. Proficiat aan Fien Deceuninck, jij bent de gelukkige winnares! Stuur je ons even een mailtje met je adresgegevens (hello@toldyouso.be)? Dank iedereen voor zijn/haar deelname en een speciale dank aan Comptoir des Objets voor het mede mogelijk maken van deze giveaway!

* Deelnemers konden meedoen aan de giveaway via Facebook, door een reactie achter te laten op het bericht. Via Woobox werd vervolgens aselect een winnaar geselecteerd. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk.

Coverfoto, foto 3 en foto 5 via The Fresh Light.

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + INTERIOR + SHOPPING